Saturday, 24 September 2011

sunGGuh..kita sentiasa dalam pelihara ALLAH..^_^

-ceriteracerita-

hmm...sunyi nye rase..
ade kawan, same2 bila senang je...
time nk buat assignment..report..riadah..
time sorang2, hampeh..
TUNGGU!!!
ble kte rase keseorangan, ingatlah :
''INNALLAHA MA'ANA''



haish..rse susah je nak buat mall ni maju..
ishh..menjadi ke bende ni??
arghhh......susah je nk siapkn report ni...
biar betul team kite nk kene lawan team diorang..cm x de can je nak menang.
SABAR!!!
slagi kita punya keinginan, insaya-Allah BOLEH!!
sebab:
''FA'IZA  'AZAMTA FATAWAKKAL 'ALALLAH''



oohhh...ridu nye kat MAK ngan ABAH!! nak nanges rase..
w/pun awak jauh dr kita, kita sntiasa rndu kat awak..
percayalah, hanye awak sahabat baik d hati saye..
TUNGGU!!!
jgn lebih2 mengasihi manusia lebih dr rase cinta pa ALLAH.
jadi:
''MA FI QALBI GHAIRULLAH''



selagi kita punya title sebagai HAMBA ALLAH,
jgn takut utk bergantung hanya pd ALLAH..
jgn malu utk meminta-minta pd ALLAH..
jgn sombong utk menangis d depan ALLAH..
jgn pernah brpura2 d hadapan ALLAH..

habis, sampai bila kita kne pegang title sebagai HAMBA ALLAH???
sampai bila-bila la...^_^










No comments:

Post a Comment

Post a Comment